I SEE, I EXPLORE,I CREATE ! eTwinning projesinin ressamı Hambis Tsangaris tanıyoruz.

I SEE, I EXPLORE,I CREATE eTwinning projemizin çalışmalarından ressam Hambis Tsangaris tanıtıldı. Sanatında kullandığı baskı çalışmaları tanıtıldıktan sonra baskı- gravür etkinliği gerçekleştirildi.

I SEE, I EXPLORE, I CREATE ! eTwinning projesi kapsamında okul öncesi öğretmeni Gizem Moran ve öğrencileri ressam Hambis Tsangaris eserlerini inceleyerek tekrar yorumladılar. Baskı gravür çalışmaların neler olduğu, nasıl yapıldığı, hangi aletlerin kullanıldığı hakkında bilgi verildikten sonra proje planında yer alan etkinliklerden biri olan “sanat köpüğü” adlı çalışma yapıldı. Bu çalışmalar için Eva kâğıdı kullanarak çeşitli çiçek desenleri çıkarıldı. Ardından çocuklar sulu boyalarını kullanarak baskı çalışmalarını gerçekleştirdiler. Bu çalışmanın sonunda öğrenciler , öğrenci webinarı yapılarak online oyun oynama imkânı da sağlanmıştır. Bu sayede web 2 araçları kullanılarak öğrencilerimizde teknoloji okur yazarlılığı gerçekleştirilirken; öğrenci webinarı ile öğrencilerimizde farklı ülkelerdeki çocuklar ile iletişim kurması ,farklı bir dil olduğunu öğrenmesi ve iş birliği yeteneğinin geliştirilmesi sağlanmıştır.

16-12-202316-12-202316-12-202316-12-202316-12-202316-12-2023

Yayın: 16.12.2023 - Güncelleme: 16.12.2023 23:21 - Görüntülenme: 83