Nis

Başarıya Götüren Aile Seminerimizi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi bölümü olarak velilerimizin de katılımıyla en verimli şekilde gerçekleştirdik. Toplumun temelinin aile olduğundan yola çıkılarak planlanan seminerimiz Rehber Öğretmenlerimizin sunumuyla başarıyla tamamlandı.

Nis

9 Günlük Ramazan Bayramı Tatili okul idaremizin tüm öğrencilere  erken bayram şekerleri ikramıyla başladı. Bu sürpriz karşısında çocukların neşesi görülmeye değerdi. Bol dinlenmeli, bol ziyaretli tatilimizin herkes için güzel geçmesi dileğiyle.

Mrt

27 Mart Tiyatrolar Haftası, okulumuzda Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu desteğiyle açılan Drama Kursunun hazırlamış olduğu 18 Mart temalı tiyatro gösterisiyle kutlandı. Velilerimizin de katılımıyla duygulu anlar yaşandı.

Mrt

Genç Kızılay Gönüllüleri 27.03.2024 tarihinde okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilgilendirdi. Bunun yanında çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizde farkındalık yaratarak Kızılay'ın önemini eğlenerek birkez daha hatırlattılar.

Mrt

Okulumuz 3-C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sibel DOĞAN ile birlikte Orman Genel Müdürlüğüne bağlı olan Yeşil Vatan Tırı nı ziyaret ettiler.Eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimize fidan  dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz 4.sınıfları tarafından hazırlanan program ile 18 Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi nin 109.yılını kutladık. Çok güzel sahnelerin yer aldığı programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bugün okulumuzda geleneksel çocuk oyunları kapsamında el değdirerek bayrak koşusu oynadık.Şenlik şeklinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikte öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümü okulumuzda kutlandı. İstiklal Marşı'mızı okuma yarışmasına katılım  sağlayan öğrencilere Katılım ve Başarı Belgeleri dağıtıldı.

Mrt

Atatürk İlkokulu Değerler Eğitimi Kulubü öğrencileri, ÇEDES Proje kapsamında ki "Merhamet ve Yardımlaşma" temalı okul panosunu boyadiklari resimlerle oluşturdu.Ögrencilerle Merhamet ve Yardımlaşma  değeri hakkında sohbet edildi.Okulumuzun kedisi Tarçın'a öğrenciler ile beraber mama ve su verildi. Doğada ki her  canliya merhamet etmeyi onlara yardım etmeyi görev bilinci haline getirmeleri sağlandı.

Şbt

Okur Yazar buluşması etkinliği kapsamında okulumuz 3.ve 4.sınıf öğrencilerimiz Papatya Köyü'nde Unutulmaz Yarış kitabı yazarı Banu SAVU ile bir araya geldiler.Yazar Banu SAVU öğrencilere kitap kahramanlarını tanıtarak , kitap ile ilgili soruları cevaplandırdı.Kendisine öğrenci ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ederek çiçek takdiminde bulunuldu.

Şbt

5-9 Şubat Deprem Farkındalığı etkinlikleri kapsamında okulumuzda ; deprem farkındalığı yaratmak adına deprem öncesinde ve sırasında yapılabileceklerle ilgili çalışmalar gerçekleştirdik.

Ara

Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin tarafından tanıtımı yapılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”, “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla okulumuzun okul öncesi ve ilkokul kademesinde etkinliklere başlanmıştır. Bu proje de söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirilmesi amaçlanmaktadır.