Atatürk İlkokulu

.
Barbaros Mahallesi Kazım İnmez Sok. No4 ÇANAKKALE
Vizyon
İ s t i y o r u z k i . . . Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İ s t i y o r u z k i . . . Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İ s t i y o r u z k i . . . Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İ s t i y o r u z k i . . . Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İ s t i y o r u z k i . . . Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
BİZ Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak Onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ
08.45.-12.05 13.05-14.35
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Okulumuz Troya Caddesine yakın olup şehir içi otobüsleri ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir.
Barbaros Mahallesi Şehit Gürol Cd. Kazım İnmez Sok. No:4 ÇANAKKALE
İl Merkezinde